vineri, 13 noiembrie 2015

CEAI PENTRU PARINTIDragi părinți,
Vă invităm la un ceai aromat unde vom avea ocazia să împărtășim din bucuriile și provocările de care avem parte în relație cu ai noștri copii. Vom afla împreună, prin discutii si activitati practice, cum să  descoperim și să gestionăm resursele necesare îmbunătățirii acestor relații pentru ca familiile noastre să devină mai puternice.

De ce are nevoie fiecare dintre noi de relații armonioase cu copiii și familia?
Pentru a răspunde acestei întrebări, te invit să reflectezi la următoarele aspecte: imaginează-ti cum va fi copilul tău la adolescență sau atunci când va fi adult. Ce fel de relație va avea cu tine si cu ceilalti membrii ai familiei? Cât va fi de fericit și cât va fi de mulțumit de el însuși? Cum va lua decizii în legătură cu propria lui viață și în ce fel își va asuma răspunderea pentru aceasta?
Toate aceste răspunsuri depind de modul în care relaționezi cu copilul tău si cu familia în prezent.
Iubirea ne poate aduce mulțumire, împlinire sufleteasca și echilibru dacă noi ca arhitecți ai familiei știm cum să o dăruim și să o primim în relațiile noastre.

Ce vom face împreună?
În cadrul întâlnirilor CEAI PENTRU PĂRINȚI vom aborda, prin conversatie si diverse activitati practice, teme legate de trei aspecte esențiale pentru a avea o familie puternică:
  1. Cum să ai grijă de tine însuți
  2. Cum să fii un părinte puternic
  3. Cum să construiești o relație sănătoasă cu fiecare dintre copiii tăi

De ce să savurezi un CEAI PENTRU PĂRINȚI?
-Pentru că tu, în calitate de părinte, ai privilegiul și puterea de a-ți construi, a-ți modela și proteja familia;
-Pentru că provocările vieții de familie apar la tot pasul atât din exterior, cât și din interior, însă important este cum le faci față cu succes;
-Pentru că poți îmbunătăți exemplul pe care îl oferi copilului tău, știind că el învață mai mult din ceea ce vede la tine decât din ceea ce îi spui;       
-Pentru că în anumite momente din viață fiecare dintre noi are nevoie de ajutor, iar a recunoaște acest lucru nu e un semn de slăbiciune, ci de putere interioară;
-Pentru că ne poate fi de folos să comunicăm și cu alți părinți, explorând împreună noi posibilități de a relaționa în familiile noastre.

În cadrul acestui program vor avea loc 10 întâlniri la ceai, o data la 2 săptămâni, timp de două ore (18 – 20). Primul ceai: joi, 19 noiembrie 2015

Contribuția financiară pentru o întalnire este de 35 lei/ persoană, iar în cazul în care participă ambii părinți dintr-o familie, aceasta este de 60 lei/ cuplu.

Noi, gazdele CEAIULUI PENTRU PĂRINȚI, suntem:

Magdalena Smolinschi
- mamă a doi copii în vârstă de 8 și respectiv 11 ani
- psihoterapeut sistemic de cuplu și familie 
- psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România 

Alina Florea
- mamă a unui copil în vârstă de 14 ani
- psihoterapeut sistemic de cuplu și familie 
- psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România


Înscrieri:

Email - centrul.dianthis@gmail.com 
Telefon - 0758.317790 sau 0744.797250

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu